Champagne Devaux Cœur des Bar Rosé Brut

Limiterad roséchampagne endast 480 flaskor!

499 kr

Köp på Systembolaget

Limiterad Champagne!

Champagne Devaux Cœur des Bar Rosé Brut är en roséchampagne utöver det vanliga. Med sin eleganta ljusrosa färg och sofistikerade smakprofil är detta inte bara en dryck, det är en upplevelse.

Denna exklusiva champagne finns endast i en limiterad upplaga på 480 flaskor. Tillgänglig i beställningssortimentet.
 
Champagnen är hantverksmässigt och noggrant skapad på en blend av 20% Chardonnay och 80% Pinot Noir. Det ger en unik karaktär med en balans mellan fräschör och rundhet.

Kombination av elegans och fruktighet
Vid första sippen av Champagne Devaux Cœur des Bar Rosé möts du av en förförisk doft av mogna röda frukter och subtila blommiga toner. Smaken är fyllig och rund, med inslag av saftiga hallon, jordgubbar och en touch av persika. En elegant mineralitet balanserar den fruktiga intensiteten och ger en friskhet som håller smaken livlig och ren. Avslutningen är lång och uppfriskande, med en delikat hint av citrus som lämnar en behaglig eftersmak. Denna roséchampagne är en harmonisk kombination av elegans och fruktighet, perfekt till sommarens högtider.
 
Läckert till grillad fisk
Champagne Devaux Cœur des Bar Rosé Brut är den ultimata följeslagaren till en mängd olika maträtter. Testa till en fräsch sallad, färska skaldjur, grillad fisk eller som en aperitif i solen. Oavsett vad du väljer, kommer denna champagne att skapa en harmonisk smakresa som både du och dina gäster kommer att minnas länge.

Denna exklusiva champagne finns endast i en limiterad upplaga. Beställ din flaska idag och upplev lyxen som gör varje ögonblick speciellt. Tillgänglig i beställningssortimentet.

Smakprofil
Sötma
Syra
Strävhet
Fyllighet
Produktinfo
Artikelnummer 75392
Pris 499 kr
Storlek 750 ml
Alkoholhalt 12.00 %
Sockerhalt 0,3 g/l
Druvor Chardonnay, Pinot noir
Producent Champagne Devaux
Importör Morningstar Brands

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

vin till pizza (1)

Pizzaviner

En kombination många av oss älskar. Men hur ska man tänka när man väljer vin till pizza? Vi lär dig…

Läs mer

Viner som liknar Champagne Devaux Cœur des Bar Rosé Brut