Maison_bonjour_La-Cuvee-Rose_1500px-223x800

La Cuvée Maison Bonjour

Frisk och bärig rosé som för tankarna till soliga Frankrike!

99 kr

Köp på Systembolaget

"...somrigt vin med en fin frisk citrustouch i slutet. Definitivt prisvärt för 99 kronor! FYND!"

Bärig rosé från soliga Frankrike!

Äntligen lanseras uppföljaren till den omåttligt populära Maison Bonjour Chardonnay. En frisk och bärig rosé som för tankarna till soliga Frankrike!

Rosé + Frankrike känns ju som en självklar kombination, men visste du att det är i Frankrike som rosévinet uppfanns? Sedan dess har man generation för generation förfinat tillverkningen och det är därför Frankrike anses vara det främsta landet för roséviner idag. En sak som särskiljer många franska roséer är dess ljusa, fräscha och tilltalande färg. Maison Bonjour La Cuvée Rosé är inget undantag.

Maison Bonjour La Cuvée Rosé är en klassisk fransk ljus rosé med frisk smak med toner av blodapelsin, sötsyrliga skogshallon och solmogna smultron. Det gör vinet till ett utmärkt val både till middag och till mingel. Serveras med fördel väl kylt till en fransk salade niçoise, färska skaldjur eller en klassisk chèvre chaud. Eller gör som fransoserna; Bjud in till en fördrink – en apéro och servera en flaska väl kyld Maison Bonjour La Cuvée Rosé till ett urval av tilltugg med gott sällskap!

Smakprofil
Sötma
Syra
Fyllighet
Produktinfo
Artikelnummer 73978
Pris 99 kr
Storlek 750 ml
Alkoholhalt 12 %
Sockerhalt 0,4 g/l
Producent Vins Biecher
Importör The Wine Team Global AB

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

vin till pizza (1)

Pizzaviner

En kombination många av oss älskar. Men hur ska man tänka när man väljer vin till pizza? Vi lär dig…

Läs mer

Viner som liknar La Cuvée Maison Bonjour