Sofia y Sebastiàn, Wine Is Best Enjoyed With Friends Organic

Sofia y Sebastiàn, Wine Is Best Enjoyed With Friends Organic

En spansk box för snackiga kvällar!

199 kr

Köp på Systembolaget

Sofia y Sebastiàn, Wine Is Best Enjoyed With Friends Organic

Sofia y Sebastiàn, ett ekologiskt rött vin i en snygg och stilren klimatsmart rödvinsbox!

Sofia y Sebastiàn lämpar sig som sällskapsvin i goda vänners lag, precis som texten på boxen antyder: ”Wine is Best Enjoyed with Friends”! Vinet är gjort på den spanska nationaldruvan Tempranillo vilket är samma omtyckta druva som de prestigefyllda Riojavinerna är gjorda på. Druvorna till Sofia y Sebastiàn odlas i La Mancha i centrala Spanien där de trivs i det soliga, varma klimatet.

Sofia y Sebastiàn bjuder på en fruktig och mogen smak från soliga Spanien med inslag av mörka körsbär, solmogna skogshallon och färska örter, samt en ekfatskaraktär som ger härliga avslutande toner av mjuk mjölkchoklad.

Ett medelfylligt och generöst vin till ett förmånligt pris som passar för djupa konversationer, livliga middagar och intima tapaskvällar. Vinet serveras bäst tillsammans med en tapasbricka med en god manchego ost, serranoskinka och salami eller till något så enkelt som en skål med chips. Sofia y Sebastiàn är helt enkelt ett vin du vill dela med nära och kära – Wine is Best Enjoyed with Friends!

Smakprofil
Sötma
Syra
Strävhet
Fyllighet
Produktinfo
Artikelnummer 7817408
Pris 199 kr
Storlek 3000 ml
Alkoholhalt 13 %
Sockerhalt 0,7 g/l
Årgång 2023
Druvor Tempranillo
Producent ViniMundi
Importör The Wine Team Global AB

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

vin till påskmaten

Vin till påskbordet!

Påskmat - några tänker lamm, alla tänker ägg, barnen tänker godis och andra koncentrerar sig på lax och sill. Men vilka…

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

Viner som liknar Sofia y Sebastiàn, Wine Is Best Enjoyed With Friends Organic