Buffalo Barrel

119 kr

Köp på Systembolaget

Buffalo Barrel

Dags att utmana smaklökarna med det lilla extra? Buffalo Barrel bjuder på en kraftfull smakupplevelse och är gjort på noga utvalda Zinfandel druvor från Kalifornien. Druvorna odlas I soliga Central Valley, mitt emellan Stilla havets kust och fantastiska Yosemite national park. Efter lagring i 90 dagar på exklusiva, amerikanska whiskey-fat blir resultatet ett medelfylligt och elegant vin med fruktdrivna inslag av solmogna mörka björnbär, plommon och en nypa kryddor.
Lagringen på rostade ekfat ger vinet en härlig karaktär och ett mjukt avslut med toner av vanilj och choklad.

Buffalo Barrel är ett perfekt vin till säsongens alla grillkvällar – oavsett om du föredrar nöt, vilt, fläsk eller lamm så möter den kraftfulla smaken upp det proteinrika och kolgrillade köttet väldigt bra. Vinet passar även fint till grillade grönsaker eller halloumi om man föredrar det när det nalkas grillkväll. Varför inte prova till ostbrickan eller på egen hand? Det funkar också.

Produktinfo
Artikelnummer 77573
Pris 119 kr
Storlek 750 ml
Alkoholhalt 14 %
Sockerhalt 0,8 g/l
Årgång 2021
Druvor Zinfandel
Producent House of Big Wines
Importör The Wine Team

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

vin till pizza (1)

Pizzaviner

En kombination många av oss älskar. Men hur ska man tänka när man väljer vin till pizza? Vi lär dig…

Läs mer