Hope Shiraz

Det ultimata vinet för grill och bjudningar – en smakrik och kraftfull Shiraz från hyllade och pålitliga vinserien HOPE!

149 kr

Köp på Systembolaget

ett generöst boxtips som kittlar både vinglädje och plånbok

- Hello Winelovers, juni 2024

Hope Shiraz

Det ultimata vinet för grill och sommarens bjudningar – en smakrik och kraftfull Shiraz från hyllade och pålitliga vinserien HOPE!

Fruktig elegans möter kryddig kraft!

HOPE Shiraz på box går i en omåttligt populär stil, fruktigt och kryddigt med en smakrik och mångsidig smakprofil. Vinet går i toner av mörka körsbär, björnbär, viol, lakrits och en hint av choklad. Den generösa fylligheten balanseras upp av en pigg syra och följsamma tanniner som ger vinet ett mycket harmoniskt helhetsintryck. Vinet är Fairtrade-certifierat!

Shiraz är en riktig favorit för alla vinälskare och har kommit att blivit en av Sydafrikas mest framstående och populära druvsorter!

En perfekt följeslagare på alla fronter; Hope Shiraz passar ihop med många olika typer av maträtter, vilket gör det till ett utmärkt val för både vardagsmiddagar och festligare tillfällen. Servera gärna till grillade kötträtter, smakrika vegetariska rätter eller till charkbrickan med lagrade hårdostar såsom cheddar och pecorino. Går lika bra att avnjuta i sin enkelhet eller med lite salta snacks.

Finns att beställa för 149 kr!

Smakprofil
Syra
Strävhet
Fyllighet
Produktinfo
Artikelnummer 72026
Pris 149 kr
Storlek 1500 ml
Alkoholhalt 14,5 %
Druvor Shiraz
Producent Iconic Wines
Importör Iconic Wines

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

vin till pizza (1)

Pizzaviner

En kombination många av oss älskar. Men hur ska man tänka när man väljer vin till pizza? Vi lär dig…

Läs mer

Viner som liknar Hope Shiraz