Il Barone Rosé 1 liter

Den bäst prissatta ekologiska roséflaskan!

89 kr

Köp på Systembolaget

Bäst prissatta ekologiska roséflaskan

Svenskarnas favorit Il Barone utökar portföljen! Nu lanseras Il Barone Rosé i en generös 1-liters butelj, som dessutom är den bäst prissatta ekologiska roséflaskan. Ett vin som verkligen för tankarna till den ljuva vårsolen. Vinerna från Il Barone har som signum att alltid leverera välbalanserade viner där kvalitet är i harmoni med pris, detta är inget undantag.

Rosévinet är ett fruktigt, friskt och ekologiskt rosévin från Spanien gjort på de druvorna Garnacha och Tempranillo som är klassiska druvor i roséviner. I smaken bjuds vi av härliga toner av jordgubbar, hallon och smultron som rundas av med en välbalanserad syra vilket ger vinet en elegant smak.

Il Barone Rosé 1 liter är ett ekologiskt rosévin för alla olika tillfällen. Det fungerar lika bra att servera till rätter med fisk och skaldjur, kycklingsallad eller till helgbrickan med blandade godsaker som att avnjuta vinet på egen hand. Helt enkelt ett vin för alla tillfällen!

Smakprofil
Sötma
Syra
Strävhet
Fyllighet
Produktinfo
Artikelnummer 73127
Pris 89 kr
Storlek 1000 ml
Alkoholhalt 11,5 %
Sockerhalt 0,6 g/l
Druvor Garnacha, Tempranillo
Producent ViniMundi
Importör The Wine Team Global AB

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

vin till påskmaten

Vin till påskbordet!

Påskmat - några tänker lamm, alla tänker ägg, barnen tänker godis och andra koncentrerar sig på lax och sill. Men vilka…

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

Viner som liknar Il Barone Rosé 1 liter