Massimo Rosso Organic

Italienskt rött vin på generös 1-litersflaska, perfekt till gnocchi!

99 kr

Köp på Systembolaget

Massimo Rosso Organic

Italienskt rött vin på generös 1-litersflaska!

Ekologiska Massimo Rosso Organic är ett generöst och fruktigt vin med inslag av fat, skogsbär, kryddor vanilj och choklad.
Serveras vid 16-18°C till italienska specialiteter som gnocchi, till smakrika kötträtter och hårda ostar. Finns på hyllan i samtliga Systembolagsbutiker.

Fylligt med balanserad syra och fina tanniner

I familjen Benedetti står gastronomin i fokus och därför är det ett självklart val att tillverka ekologiska viner som är framställda för att ackompanjera det smakrika och härliga italienska köket.
Massimo är ett fylligt och fruktigt rött vin med balanserad syra och fina tanniner som passar utmärkt med stora delar av världens kök. Prova Massimo tillsammans med något salt, varför inte en bit lagrad parmesanost? Du kommer då att upptäcka att vinets generösa fruktsötma balanserar ostens naturliga sälta, en riktig smakupplevelse! En bra grundregel är att para ihop vinet med den lokala maten så som en klassisk italiensk gnocchi och smakrika kötträtter. Prova dig fram, ibland kan även en motsats bli succé!

Smakprofil
Syra
Strävhet
Fyllighet
Produktinfo
Artikelnummer 73546
Pris 99 kr
Storlek 1000 ml
Alkoholhalt 13,5 %
Sockerhalt 1.0 g/l
Årgång 2022
Producent Iconic Wines
Importör Iconic Wines

Viner vi tror du gillar

Mer vinigt att läsa!

tips roséviner

3 bästa rosévinerna i beställningssortimentet!

I Systembolagets beställningssortiment gömmer sig många rosaskimrande guldkorn. Här har vi listat 3 roséviner du inte vill missa!

Läs mer

årets bästa rosévin (1)

Bästa rosévinerna 2024

Nu när rosésäsongen åter hägrar ser vi de rosa flaskorna överallt. Uppskattningen för de skära dropparna ökar för varje säsong,…

Läs mer

vin till pizza (1)

Pizzaviner

En kombination många av oss älskar. Men hur ska man tänka när man väljer vin till pizza? Vi lär dig…

Läs mer

Viner som liknar Massimo Rosso Organic